Raamfolie molen Raamfolie molen
Raamfolie molen Raamfolie molen
Raamfolie molen
Leuke uitbreidingset molen. U ontvangt een vel ter grote van 20x30 cm. Het grootste object is 17,5cm hoog. Bij aankoop van 3 sets 25 procent korting met code raamfolie
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Statische raamfolie speelt een bijzondere rol in de sfeervolle decoratie. Deze magische folie biedt een creatieve en tijdelijke manier om uw ramen te transformeren en het thema van dat moment.

Met statische raamfolie uit de decoratieset molen kunt u moeiteloos een betoverende sfeer creëren. De folie hecht zonder lijm aan uw ramen, dankzij de eigenschap van statische elektriciteit, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over kleverige resten of schade aan uw glas. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke feestdecoraties.

De variëteit aan beschikbare ontwerpen en patronen maakt het mogelijk om een unieke en feestelijke uitstraling te kiezen die bij het thema van dat moment past. Van afbeeldingen zijn bijv leuk te combineren met de set  Sint, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bovendien is statische raamfolie in de decoratieset molen zeer praktisch. Het is herbruikbaar, zodat u het elk jaar opnieuw kunt gebruiken, en u kunt het gemakkelijk verwijderen en opnieuw plaatsen voor verschillende decoratieve arrangementen. Zo kunt u uw ramen elk jaar opnieuw transformeren in een feestelijk schouwspel.
Mits deze op de juiste wijze worden bewaard. Plak de stickers terug op het vel en leg deze droog en plat weg.

Kortom, statische raamfolie is een onmisbaar onderdeel van uw Raamdecoratie. Het biedt een eenvoudige, schone en creatieve manier om uw huis in de sfeer van dit magische feest te brengen, terwijl u tegelijkertijd geniet van de flexibiliteit en herbruikbaarheid die het biedt.

Contact

Giftsenmore
Monsterseweg 67
2691jc 's-gravenzande
0653982808
info@giftsenmore.nl

Powered by CCV Shop software webshop