Raamfolie pietenhuis Raamfolie pietenhuis
Raamfolie pietenhuis Raamfolie pietenhuis
Raamfolie pietenhuis
Leuke uitbreidingsset pietenhuis. U ontvangt een vel ter grote van 20x30 cm. Het grootste object is 19cm hoog. Bij aankoop van 3 sets 25 procent korting met code raamfolie
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Statische raamfolie speelt een bijzondere rol in de sfeervolle decoratie voor Sinterklaas. Deze magische folie biedt een creatieve en tijdelijke manier om uw ramen te transformeren en het feestelijke gevoel van Sinterklaas in huis te brengen.

Met statische raamfolie uit de decoratieset voor Sinterklaas kunt u moeiteloos een betoverende sfeer creëren. De folie hecht zonder lijm aan uw ramen, dankzij de eigenschap van statische elektriciteit, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over kleverige resten of schade aan uw glas. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke feestdecoraties.

De variëteit aan beschikbare ontwerpen en patronen maakt het mogelijk om een unieke en feestelijke uitstraling te kiezen die bij uw Sinterklaasviering past.

Bovendien is statische raamfolie in de decoratieset voor Sinterklaas zeer praktisch. Het is herbruikbaar, zodat u het elk jaar opnieuw kunt gebruiken, en u kunt het gemakkelijk verwijderen en opnieuw plaatsen voor verschillende decoratieve arrangementen. Zo kunt u uw ramen elk jaar opnieuw transformeren in een feestelijk schouwspel.
Mits deze op de juiste wijze worden bewaard. Plak de stickers terug op het vel en leg deze droog en plat weg.

Kortom, statische raamfolie is een onmisbaar onderdeel van uw Sinterklaasdecoratie. Het biedt een eenvoudige, schone en creatieve manier om uw huis in de sfeer van dit magische feest te brengen, terwijl u tegelijkertijd geniet van de flexibiliteit en herbruikbaarheid die het biedt. Laat uw ramen stralen en verwelkom Sinterklaas en zijn vreugdevolle festiviteiten in stijl!

Contact

Giftsenmore
Monsterseweg 67
2691jc 's-gravenzande
0653982808
info@giftsenmore.nl

Powered by CCV Shop software webshop